מחלקת שחיטה

חותמת הכשרות הטבועה על מוצרי הבשר הינה פועל יוצא של פעילות מערך הכשרות של בד”ץ “שארית ישראל” אשר היא עצמה תוצאה מוגמרת של מערך סבוך המורכב ממספר גופים הקובעים את כשרותו של המוצר על פי נהלים מחמירים.

ברחבי הארץ והעולם מצויים מאות שוחטים ובודקים שהוכשרו לכך ועובדים בשיתוף פעולה עם הבד”ץ כדי לספק לעשרות אלפי המשפחות הצועדות לפי מסורת גדולי ישראל זצ”ל ויבדלח”א, את הבקר והעוף המהודרים ביותר ליהודי שומר תורה ומצוות. גם הישיבות ומוסדות הלימוד של ציבור בני התורה והישיבות מתעקשים על כשרות בד”ץ “שארית ישראל”, וכך גם עסקי בשר רבים המבקשים לעצמם את תעודת ההכשר המבוקשת.

נושא השחיטה מצריך הבנה מעמיקה בסוגיה הסבוכה בטבע בעלי החיים, במסורת ובדקדוקי ההלכה. מומחי השחיטה של בד”ץ “שארית ישראל”, שנבחרו בפינצטה של ממש, במיון ובדיקות מדוקדקות ומבחנים, נודעים לשם דבר וממשיכים את מסורת השחיטה של הגר”נ יברוב זצ”ל, שהיה נחשב לאחד מהמומחים הבינלאומיים בתחום שחיטת העופות והיה תלמידם של מרן פוסק הדור הגרי”ש אלישיב זצ”ל ושל הגר”מ ברנדסדורפר זצ”ל.

IMG-20190806-WA0007IMG-20190806-WA0007
חבר_הבדץ_הגאון_רבי_צבי_וובר_שליטא_בשחיטת_בקר_באורגוואי_(1)חבר_הבדץ_הגאון_רבי_צבי_וובר_שליטא_בשחיטת_בקר_באורגוואי_(1)
חבר_הבדץ_הגאון_רבי_צבי_וובר_שליטא_בשחיטת_בקר_באורגוואי_(2)חבר_הבדץ_הגאון_רבי_צבי_וובר_שליטא_בשחיטת_בקר_באורגוואי_(2)
DSC_7258DSC_7258
IMG-20190804-WA0005IMG-20190804-WA0005
1919
1515
DSC_7434DSC_7434
22eb324c-7efc-4890-a5c4-d843a9cc9f7a22eb324c-7efc-4890-a5c4-d843a9cc9f7a

מעונינים להצטרף לגלאט!

הצטרף לניוזלטר ‘גלאט’ – מדריך הכשרות החודשי מבד”ץ “שארית ישראל” במתכונת דיגיטלית ישירות אליכם למייל