חנויות לממכר מזון

ברחבי הארץ פזורים בתי עסק רבים לממכר מזון המתפארים בחותמת ובהשגחת בד”ץ “שארית ישראל”, ביניהם מסעדות בשריות וחלביות, מאפיות ומגדניות, פיצות, חנויות לממכר פיצוחים, קטניות ופירות יבשים ועוד.

תחום זה דורש מיומנות מיוחדת ומקצועית, הן של מערך הבד”ץ המפעיל את המשגיחים באופן יומיומי ממש, והן של צוות המשגיחים המסור והמיומן, המכיר וערוך לכל ניסיון להכניס למטבח מאכל שאינו מאושר ברגע שהמשגיח מסובב את הראש, דבר העלול להתרחש בכל רגע ורגע.

בנוסף להקפדה על הכנסת מוצרי מהדרין מן המהדרין בלבד למנות המוכנות, משגיחי הכשרות אמונים גם על הפרשת חלה, פיקוח תמידי על נקיון הנפות ועל כל המערכות מחשש תולעים, הדלקת התנורים, הטיגון וההכנסה לתנור ע”י שומרי שבת בלבד, ועל שמירה הדוקה מכל חשש עירוב בשר וחלב.

חנויות_לממכר_מזון__(2)חנויות_לממכר_מזון__(2)
חנויות_לממכר_מזון__(1)חנויות_לממכר_מזון__(1)
חנויות_לממכר_מזון__(3)חנויות_לממכר_מזון__(3)
חנויות_לממכר_מזון__(5)חנויות_לממכר_מזון__(5)
חנויות_לממכר_מזון__(8)חנויות_לממכר_מזון__(8)
חנויות_לממכר_מזון__(8)חנויות_לממכר_מזון__(8)
חנויות_לממכר_מזון__(9)חנויות_לממכר_מזון__(9)

מעונינים להצטרף לגלאט!

הצטרף לניוזלטר ‘גלאט’ – מדריך הכשרות החודשי מבד”ץ “שארית ישראל” במתכונת דיגיטלית ישירות אליכם למייל