מפעלי מזון ומשקאות

סמוך ונראה לפס הייצור של עשרות מפעלים לייצור מזון ומשקאות, מוצרים יבשים, קפואים, סלטים ועוד, עומדים הכן במשמרתם, לצד הפועלים העמלים, מפקחי הכשרות והמשגיחים מטעם בד”ץ “שארית ישראל”, עינם הפקוחה לא משה מן הפס, הם מפקחים ומשגיחים בהקפדה יתירה על מגוון חומרי הגלם והחומרים המשמרים המוכנסים למוצרים, שכולם יהיו מאושרים ובדוקים ונקיים מכל חשש ובעיה.

במוצרים המכילים ירק וקטניות נדרשת גם בדיקה יסודית וניקוי מעולה של הירקות והקטניות כבר בשדה עצמו, ותהליך ניקוי נוסף במפעל לקראת הבישול וההכנה. כדי שיהיה ‘בישול ישראל’, הבישול עצמו נעשה ע”י יהודים בלבד, כאשר הדלקת הקיטור נעשית ע”י המשגיח.

בד”ץ “שארית ישראל” הכניס סטנדרטים גבוהים וחדשים של כשרות ופיקוח לתנאי קבלת הכשרות במפעלים, והוא מוביל וראשון במעלה בהקפדתו על כל תנאי הכשרות וההידור, בכל התחומים ומכל הבחינות.

מסיבות אלו לא ניתן למצוא את חותמת הכשרות של “שארית ישראל” מתנוססת על כל מפעל או מוצר; רק מפעלים שגילו נכונות לשיתוף פעולה והסכמה לדרישותיו המחמירות של בד”ץ “שארית ישראל” – זוכים לחותמת הכשרות שתוטבע על מוצריהם.

IMG_20141125_120131IMG_20141125_120131
DSC_1537DSC_1537
DSC_1535DSC_1535
מטבחים_וקיטרינגים__(3)מטבחים_וקיטרינגים__(3)
DSC_1280DSC_1280

מעונינים להצטרף לגלאט!

הצטרף לניוזלטר ‘גלאט’ – מדריך הכשרות החודשי מבד”ץ “שארית ישראל” במתכונת דיגיטלית ישירות אליכם למייל