Sorry, you have Javascript Disabled! To see this page as it is meant to appear, please enable your Javascript!
דלג לתוכן
אודות
כשרות המזון
שחיטה
דגים
פירות וירקות
מפעלי מזון ומשקאות
מטבחים תעשייתיים
בתי מלון והארחה
חנויות לממכר מזון
לקבלת כשרות
03-677-3330
לחצו כאן
מחלקות נוספות
רישום נישואין
עירובין
פיקוח שעטנז
סת"ם
חומרי גלם
חדש! מחלקת סת"ם
לצפיה במחלקת הסת"ם החדשה שלנו
לחץ כאן
מאמרי גלאט
מכירת חמץ שע"י בד"ץ "שארית ישראל" – פסח תשפ"ד
ניסן תשפ"ד
צ'יפס אסם כשר לפסח!
ניסן תשפ"ד
הושלמה ההיערכות בבד"ץ שארית ישראל לקראת חג הפסח תשפ"ד
ניסן תשפ"ד
סיום קורס משגיחי כשרות נוספים בנושא חרקים וירקות עלים
תמוז תשפ"ג
מחלקת הכשרות בפיקוח על מחנות הנופש לבנות הסמינרים ברחבי הארץ
תמוז תשפ"ג
גלריה
צור קשר
צור קשר
מוקד הכשרות
המשרד
שם
אימייל
תוכן ההודעה
שליחה
שם
אימייל
תוכן ההודעה
שליחה
הצטרפות לגלאט
הצטרפות לגלאט
03-677-3330
03-677-3330
קטגוריה:
מדריך הכשרות
רגע לפני פורים: יודעים מה מכיל הוויסקי שלכם?
נוסעים לפורים: מתי חייבים במצוות החג? מדריך הכשרות של בד"ץ שארית ישראל עושה סדר בכל התרחישים
הדרכה מעשית לקראת ט"ו בשבט על סדר הקדימה בברכות
ט"ו בשבט ללא תולעים – המדריך המלא
לקראת ט"ו בשבט: רבני בד"ץ שארית ישראל בהנחיות לציבור בנושא תפוח עץ ותות שדה
הנחיות מעשיות לשימוש בירקות הנמכרים בימים אלו בשווקים
כיצד מבערים פירות שביעית – הדרכה מעשית לכל בית
בבד"ץ 'שארית ישראל', שנת השמיטה טרם הסתיימה…
מתכוננים לשנה השמינית: מדריך מיוחד לשימוש בפירות שביעית במעגל השנה
שמיטת כספים: שטר 'פרוזבול' על פי הנוסח של חברי בד"ץ שארית ישראל – להורדה
הבא
←
מעונינים להצטרף לגלאט!
הצטרף לניוזלטר 'גלאט' – מדריך הכשרות החודשי מבד"ץ "שארית ישראל" במתכונת דיגיטלית ישירות אליכם למייל
דף הבית
אודות
מחלקות הבד"ץ
כשרות המזון
מאמרי גלאט
גלריה
צור קשר
03-677-3330
03-677-3330
הצטרפות לגלאט
הצטרפות לגלאט